Application

Listat e aplikuesëve të suksesshëm dhe informata mbi testet për studentët për edicionin e 5të

Lajmërojmë të gjithë studentët/et që kanë aplikuar për edicionin e 5-të të Limak ASI-it, t'i kontrollojnë listat me shumë kujdes. Vetëm ata/o studentë/e që e kanë emrin në listë, do të lejohen që t'i nënshtrohen testimit me datën 5 maj 2019 (e diele), në ora 10:00, në Fakultetin e Inxhinierisë Elektrike.

Luten të gjithë studentët të paraqiten tek vendi i testimit në ora 08:30. Testet mbahen sipas përshkrimit në vijim:

- Të gjithë studentët me numër rendor prej 1 – 87: Amfiteatri 408, Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike
- Të gjithë studentët me numër rendor 87 – 174: Amfiteatri 411, Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike

Të gjithë studentët/et që e kanë emrin në liste dhe dëshirojnë t'i nënshtrohen testimit, ju lutemi që t'i lexoni me KUJDES këto rregulla:

- Në ora 08:30, të datës 5 maj 2019, të gjithë kandidatët duhet të jenë prezent në Fakultetin e Inxhinierisë Elektrike.
- Ju lutemi mbani në mend numrin rendor që e keni në listë, si dhe emrin e amfiteatrit ku do t'i nënshtroheni testimit.
- Duhet që të keni me veti letërnjoftimin/ID e fakultetit.
- Duhet domosdoshmërisht që t'i fikni telefonat celular.

I falenderojmë edhe njëherë të gjithë studentët/et që kanë dërguar aplikacionet dhe ju urojmë shumë fat dhe suksese kandidatëve që do të testohen.

 

Amfiteatri 408 i Fakultetit të Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike

1

Rrezon Sopjani

3/1/1994

Fakulteti Ekonomik

2

Arbëresha Gashi

3/13/1996

Fakulteti Juridik

3

FJOLLA PELAJ

3/22/1996

Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore

4

Ilirida Rrmoku

3/7/1996

Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore

5

Festim Ramadani

1/29/1998

Fakulteti Ekonomik

6

Blerta Gllareva

10/27/1997

Fakulteti i Inxhinierise Elektrike dhe Kompjuterike

7

Roland Zogjani

9/22/1996

Fakulteti i Inxhinierise Mekanike

8

Fatlinda Ramadani

2/16/1996

Fakulteti i Inxhinierise Elektrike dhe Kompjuterike

9

FISNIK PULA

7/7/1998

Fakulteti i Inxhinierise Mekanike

10

BURBUQE DEMIRAJ

3/9/1997

Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore

11

BLERINA OSMANAJ

3/13/1997

Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore

12

LEONORA KOZMAQI

3/4/1997

Fakulteti Ekonomik

13

Faton Nicaj

10/5/1995

Fakulteti i Inxhinierise Elektrike dhe Kompjuterike

14

Ron Popova

6/21/1995

Fakulteti i Inxhinierise Mekanike

15

KORAB HUSKAJ

8/11/1995

Fakulteti i Inxhinierise Elektrike dhe Kompjuterike

16

LORITA XHAFERI

11/10/1997

Fakulteti Ekonomik

17

ANITA SALIHU

12/22/1998

Fakulteti Ekonomik

18

Anita Gashi

10/12/1997

Fakulteti Ekonomik

19

Mirjete Haziri

5/23/1996

Fakulteti Ekonomik

20

Xhenete Haziri

1/7/1995

Fakulteti Ekonomik

21

Gentrit Statovci

10/28/1998

Fakulteti Ekonomik

22

Fidan Sinani

9/28/1998

Fakulteti i Inxhinierise Elektrike dhe Kompjuterike

23

RITON KRASNIQI

1/18/1998

Fakulteti i Inxhinierise Elektrike dhe Kompjuterike

24

SARA ÇUNAKU

4/18/1996

Fakulteti Juridik

25

Egzon Hamiti

4/20/1993

Fakulteti Juridik

26

AGNESA DEMOLLI

4/29/1998

Fakulteti Ekonomik

27

Qamile Alija

6/18/1995

Fakulteti Ekonomik

28

XHENETA TRASHUPA

11/17/1998

Fakulteti Ekonomik

29

Xheneta Rama

7/28/1991

Fakulteti Ekonomik

30

Armend Musliu

12/4/1997

Fakulteti i Inxhinierise Mekanike

31

Ahmet Shala

12/20/1996

Fakulteti Ekonomik

32

Ahmet Bucko

2/23/1997

Fakulteti i Inxhinierise Elektrike dhe Kompjuterike

33

EDONA HAMITI

10/25/1993

Fakulteti Juridik

34

Shehide Ibrahimi

8/17/1989

Fakulteti Juridik

35

Diar Puka

8/12/1996

Fakulteti Ekonomik

36

Xheneta Berisha

8/13/1996

Fakulteti i Inxhinierise Mekanike

37

Blertë Thaçi

9/4/1998

Fakulteti Ekonomik

38

ANITË HAJDARI

9/12/1997

Fakulteti i Inxhinierise Elektrike dhe Kompjuterike

39

Venera Mustafaj

1/20/1998

Fakulteti Ekonomik

40

Genita Bytyqi

7/19/1997

Fakulteti i Inxhinierise Elektrike dhe Kompjuterike

41

FATLINDA KRASNIQI

5/19/1997

Fakulteti i Inxhinierise Elektrike dhe Kompjuterike

42

XHYLI SELMANI

2/12/1998

Fakulteti Ekonomik

43

Leonita Loshaj

4/18/1997

Fakulteti i Inxhinierise Mekanike

44

Raba Mehmeti

10/18/1996

Fakulteti Ekonomik

45

Jehona Dauti

4/17/1998

Fakulteti Ekonomik

46

Bajram Hykolli

2/28/1997

Fakulteti Ekonomik

47

Blerta Sadiku

7/16/1996

Fakulteti Juridik

48

Arlind Kelmendi

1/1/1998

Fakulteti Ekonomik

49

LORENDEN HYSENAJ

1/31/1997

Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore

50

Ardian Jashanica

5/4/1996

Fakulteti i Inxhinierise Mekanike

51

Çerçiz Lutolli

12/16/1990

Fakulteti i Inxhinierise Elektrike dhe Kompjuterike

52

DIANA OSMANI

10/19/1995

Fakulteti Ekonomik

53

ARIANA GASHI

2/11/1998

Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore

54

Rozeta Latifi

12/19/1993

Fakulteti Ekonomik

55

Zymryte Kabashi

1/12/1998

Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore

56

Lumturije Kryeziu

5/4/1997

Fakulteti Juridik

57

Inesa Tahiri

11/8/1996

Fakulteti Juridik

58

Fierza Ahmetaj

2/10/1994

Fakulteti Juridik

59

Alfred Smakaj

5/15/1998

Fakulteti Ekonomik

60

Edonis Hetemi

5/31/1999

Fakulteti Ekonomik

61

Albionë Hoti

2/4/1997

Fakulteti Juridik

62

Zenel Gashi

11/5/1992

Fakulteti Ekonomik

63

SAMIRE GASHI

5/4/1998

Fakulteti Ekonomik

64

Marte Raja

10/9/1996

Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore

65

Klodinë Dërguti

12/6/1996

Fakulteti i Inxhinierise Elektrike dhe Kompjuterike

66

Riad Dalipi

4/26/1997

Fakulteti Ekonomik

67

Said Sylejmani

7/11/1995

Fakulteti i Inxhinierise Elektrike dhe Kompjuterike

68

Diana Krasniqi

9/19/1996

Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore

69

Bleranda Isufi

10/25/1997

Fakulteti i Inxhinierise Elektrike dhe Kompjuterike

70

Edvin Beqiri

12/6/1997

Fakulteti Ekonomik

71

Kaltrina Mustafa

11/15/1998

Fakulteti i Inxhinierise Elektrike dhe Kompjuterike

72

Dukagjin Kolaj

4/25/1997

Fakulteti Ekonomik

73

Fitore Behrami

9/26/1995

Fakulteti i Inxhinierise Elektrike dhe Kompjuterike

74

Behare Sylaj

12/24/1996

Fakulteti i Inxhinierise Mekanike

75

Mirjeta Bala

10/27/1995

Fakulteti i Inxhinierise Mekanike

76

Djellza Imeri

11/18/1996

Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore

77

Adelina Popaj

11/17/1996

Fakulteti Ekonomik

78

Emine Topanica

8/20/1997

Fakulteti Ekonomik

79

Besnik Dakaj

11/6/1996

Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore

80

Alban Rexhepi

12/16/1996

Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore

81

Gresa Dodaj

5/14/1998

Fakulteti i Inxhinierise Elektrike dhe Kompjuterike

82

Albion Berisha

4/6/1998

Fakulteti i Inxhinierise Elektrike dhe Kompjuterike

83

Edonë Dervishi

11/9/1997

Fakulteti i Inxhinierise Elektrike dhe Kompjuterike

84

Mimoza Ajeti

5/31/1998

Fakulteti i Inxhinierise Elektrike dhe Kompjuterike

85

Blertë Krasniqi

1/2/1997

Fakulteti i Inxhinierise Elektrike dhe Kompjuterike

86

LUM LUMI

9/24/1993

Fakulteti Ekonomik


Amfiteatri 411 i Fakultetit të Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike

87

RENTA GASHI

2/7/1996

Fakulteti Juridik

88

Ibrahim Halimi

6/3/1993

Fakulteti Juridik

89

Hatixhe Sopjani

9/16/1992

Fakulteti Ekonomik

90

Taulant Musa

1/23/1997

Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore

91

Muhamet Rexhepi

6/25/1996

Fakulteti i Inxhinierise Elektrike dhe Kompjuterike

92

UJVESA SHABANAJ

2/13/1998

Fakulteti Ekonomik

93

Albulena Kapllanaj

5/27/1994

Fakulteti Ekonomik

94

Lorik Çollaku

7/5/1995

Fakulteti Ekonomik

95

Albina Prebreza

1/19/1997

Fakulteti Ekonomik

96

Gentiana Stublla

9/26/1997

Fakulteti i Inxhinierise Mekanike

97

Fatlinda Gashi

1/1/1998

Fakulteti i Inxhinierise Mekanike

98

Edona Gashi

3/3/1998

Fakulteti Ekonomik

99

ISMAIL SEKIRAQA

2/1/1998

Fakulteti i Inxhinierise Elektrike dhe Kompjuterike

100

Besma Krasniqi

5/20/1996

Fakulteti i Inxhinierise Elektrike dhe Kompjuterike

101

Sofie Islami

4/3/1998

Fakulteti Ekonomik

102

MEDINA MURTURI

7/22/1998

Fakulteti Ekonomik

103

Ermira Gashi

11/17/1996

Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore

104

Drinisa Kabashi

10/23/1996

Fakulteti i Inxhinierise Elektrike dhe Kompjuterike

105

Lirak Haxhikadrija

10/9/1998

Fakulteti i Inxhinierise Elektrike dhe Kompjuterike

106

KOSOVARE HOXHA

5/14/1996

Fakulteti i Inxhinierise Elektrike dhe Kompjuterike

107

Donjet Salihu

4/2/1995

Fakulteti Juridik

108

Drenusha Bytyqi

6/11/1997

Fakulteti i Inxhinierise Elektrike dhe Kompjuterike

109

Triera Zekaj

1/22/1998

Fakulteti i Inxhinierise Elektrike dhe Kompjuterike

110

Mrika Govori

10/20/1997

Fakulteti i Inxhinierise Elektrike dhe Kompjuterike

111

ANDA KUKAJ

4/7/1996

Fakulteti i Inxhinierise Elektrike dhe Kompjuterike

112

REZONË SELIMI

12/31/1996

Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore

113

Shqiponje Kodraliu

2/11/1997

Fakulteti Ekonomik

114

Miranda Kukaj

11/28/1997

Fakulteti i Inxhinierise Elektrike dhe Kompjuterike

115

Suzana Shala

11/8/1993

Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore

116

Arianit Hyseni

11/23/1997

Fakulteti i Inxhinierise Elektrike dhe Kompjuterike

117

Rinor Spahiu

11/26/1996

Fakulteti Juridik

118

Belkize Gjyshinca

12/31/1995

Fakulteti Ekonomik

119

ARDHMËRIE ISUFI

6/13/1996

Fakulteti i Inxhinierise Elektrike dhe Kompjuterike

120

Drilon Bislimi

6/10/1995

Fakulteti i Inxhinierise Mekanike

121

Blerina Haziri

7/26/1998

Fakulteti Ekonomik

122

Brikena Gashi

1/31/1998

Fakulteti Ekonomik

123

Blerta Hyseni

1/3/1998

Fakulteti Ekonomik

124

Arben Hoti

4/13/1998

Fakulteti Ekonomik

125

Adelina Pllana

8/13/1996

Fakulteti Ekonomik

126

Delfina Vitija

1/28/1998

Fakulteti Ekonomik

127

Edita Hajrizi

4/8/1998

Fakulteti Ekonomik

128

Lirije Kodraliu

10/18/1998

Fakulteti Ekonomik

129

Teuta Vitija

8/4/1998

Fakulteti Ekonomik

130

ERMIRA SFISHTA

4/26/1996

Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore

131

Zyrafete Bytyqi

11/27/1998

Fakulteti Ekonomik

132

Arian Fejza

1/1/1997

Fakulteti i Inxhinierise Mekanike

133

Andi Gashi

4/21/1997

Fakulteti Juridik

134

Hekuran Nivokazi

11/24/1990

Fakulteti Juridik

135

Vjendita Makolli

1/29/1996

Fakulteti Ekonomik

136

Trina Mziu

12/8/1996

Fakulteti Ekonomik

137

FESTINA BAJRAKTARI

1/23/1998

Fakulteti i Inxhinierise Mekanike

138

Qamile Voci

3/2/1991

Fakulteti i Inxhinierise Elektrike dhe Kompjuterike

139

Granit Bytyçi

9/8/1991

Fakulteti i Inxhinierise Elektrike dhe Kompjuterike

140

Alban Prushi

12/12/1997

Fakulteti Ekonomik

141

Agnesa Vitija

3/25/1997

Fakulteti Juridik

142

Arta Jerliu

3/15/1992

Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore

143

Çlirim Idrizi

10/22/1998

Fakulteti Juridik

144

Adnan Shatri

8/11/1996

Fakulteti Ekonomik

145

Fatri Frangu

8/16/1995

Fakulteti Juridik

146

Arlinda Neziri

6/4/1997

Fakulteti i Inxhinierise Elektrike dhe Kompjuterike

147

Donita Krasniqi

7/9/1997

Fakulteti i Inxhinierise Elektrike dhe Kompjuterike

148

Festim Korqa

12/3/1994

Fakulteti Ekonomik

149

RONA ROKA

9/6/1998

Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore

150

ZYMRYTE KABASHI

1/12/1998

Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore

151

Menar Fazlija

1/22/1998

Fakulteti i Inxhinierise Elektrike dhe Kompjuterike

152

ARDIAN HOTI

6/10/1998

Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore

153

MEDINA AHMETI

2/17/1998

Fakulteti i Inxhinierise Elektrike dhe Kompjuterike

154

Medina Berisha

2/8/1999

Fakulteti Ekonomik

155

Rreze Bogiqi

1/22/1997

Fakulteti Ekonomik

156

Rigon Jahiu

2/5/1997

Fakulteti Ekonomik

157

Diellëza Berisha

5/11/1998

Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore

158

Arbër Mustafa

7/18/1998

Fakulteti Ekonomik

159

Egzon Grajqevci

11/24/1997

Fakulteti Ekonomik

160

Vjollca Sejdija

1/5/1994

Fakulteti Ekonomik

161

ARBËR MORINA

10/2/1997

Fakulteti Ekonomik

162

PREMTON SADIKU

3/25/1995

Fakulteti Juridik

163

Anduena Alshiqi

2/23/1997

Fakulteti Juridik

164

BESARTE HOXHAJ

10/23/1992

Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore

165

SHTATORE ZHINIPOTOKU

9/9/1996

Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore

166

Arian Fejza

11/1/1997

Fakulteti i Inxhinierise Mekanike

167

Lirika Maliqi

1/10/1997

Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore

168

Vjosa Miftari

9/5/1998

Fakulteti Juridik

169

Natyra Arifi

5/29/1998

Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore

170

Fatime Bahtiri

10/10/1996

Fakulteti i Inxhinierise Elektrike dhe Kompjuterike

171

Flutura Demaj

12/24/1994

Fakulteti i Inxhinierise Elektrike dhe Kompjuterike

172

Arianite Shabani

12/23/1993

Fakulteti i Inxhinierise Elektrike dhe Kompjuterike

173

Ketjona Maloku

8/17/1996

Fakulteti i Inxhinierise Mekanike

174

Armin Etemi

4/21/1998

Fakulteti Ekonomik

1 Rrezon Sopjani 3/1/1994 Fakulteti Ekonomik
2 Arbëresha Gashi 3/13/1996 Fakulteti Juridik
3 FJOLLA PELAJ 3/22/1996 Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore
4 Ilirida Rrmoku 3/7/1996 Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore
5 Festim Ramadani 1/29/1998 Fakulteti Ekonomik
6 Blerta Gllareva 10/27/1997 Fakulteti i Inxhinierise Elektrike dhe Kompjuterike
7 Roland Zogjani 9/22/1996 Fakulteti i Inxhinierise Mekanike
8 Fatlinda Ramadani 2/16/1996 Fakulteti i Inxhinierise Elektrike dhe Kompjuterike
9 FISNIK PULA 7/7/1998 Fakulteti i Inxhinierise Mekanike
10 BURBUQE DEMIRAJ 3/9/1997 Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore
11 BLERINA OSMANAJ 3/13/1997 Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore
12 LEONORA KOZMAQI 3/4/1997 Fakulteti Ekonomik
13 Faton Nicaj 10/5/1995 Fakulteti i Inxhinierise Elektrike dhe Kompjuterike
14 Ron Popova 6/21/1995 Fakulteti i Inxhinierise Mekanike
15 KORAB HUSKAJ 8/11/1995 Fakulteti i Inxhinierise Elektrike dhe Kompjuterike
16 LORITA XHAFERI 11/10/1997 Fakulteti Ekonomik
17 ANITA SALIHU 12/22/1998 Fakulteti Ekonomik
18 Anita Gashi 10/12/1997 Fakulteti Ekonomik
19 Mirjete Haziri 5/23/1996 Fakulteti Ekonomik
20 Xhenete Haziri 1/7/1995 Fakulteti Ekonomik
21 Gentrit Statovci 10/28/1998 Fakulteti Ekonomik
22 Fidan Sinani 9/28/1998 Fakulteti i Inxhinierise Elektrike dhe Kompjuterike
23 RITON KRASNIQI 1/18/1998 Fakulteti i Inxhinierise Elektrike dhe Kompjuterike
24 SARA ÇUNAKU 4/18/1996 Fakulteti Juridik
25 Egzon Hamiti 4/20/1993 Fakulteti Juridik
26 AGNESA DEMOLLI 4/29/1998 Fakulteti Ekonomik
27 Qamile Alija 6/18/1995 Fakulteti Ekonomik
28 XHENETA TRASHUPA 11/17/1998 Fakulteti Ekonomik
29 Xheneta Rama 7/28/1991 Fakulteti Ekonomik
30 Armend Musliu 12/4/1997 Fakulteti i Inxhinierise Mekanike
31 Ahmet Shala 12/20/1996 Fakulteti Ekonomik
32 Ahmet Bucko 2/23/1997 Fakulteti i Inxhinierise Elektrike dhe Kompjuterike
33 EDONA HAMITI 10/25/1993 Fakulteti Juridik
34 Shehide Ibrahimi 8/17/1989 Fakulteti Juridik
35 Diar Puka 8/12/1996 Fakulteti Ekonomik
36 Xheneta Berisha 8/13/1996 Fakulteti i Inxhinierise Mekanike
37 Blertë Thaçi 9/4/1998 Fakulteti Ekonomik
38 ANITË HAJDARI 9/12/1997 Fakulteti i Inxhinierise Elektrike dhe Kompjuterike
39 Venera Mustafaj 1/20/1998 Fakulteti Ekonomik
40 Genita Bytyqi 7/19/1997 Fakulteti i Inxhinierise Elektrike dhe Kompjuterike
41 FATLINDA KRASNIQI 5/19/1997 Fakulteti i Inxhinierise Elektrike dhe Kompjuterike
42 XHYLI SELMANI 2/12/1998 Fakulteti Ekonomik
43 Leonita Loshaj 4/18/1997 Fakulteti i Inxhinierise Mekanike
44 Raba Mehmeti 10/18/1996 Fakulteti Ekonomik
45 Jehona Dauti 4/17/1998 Fakulteti Ekonomik
46 Bajram Hykolli 2/28/1997 Fakulteti Ekonomik
47 Blerta Sadiku 7/16/1996 Fakulteti Juridik
48 Arlind Kelmendi 1/1/1998 Fakulteti Ekonomik
49 LORENDEN HYSENAJ 1/31/1997 Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore
50 Ardian Jashanica 5/4/1996 Fakulteti i Inxhinierise Mekanike
51 Çerçiz Lutolli 12/16/1990 Fakulteti i Inxhinierise Elektrike dhe Kompjuterike
52 DIANA OSMANI 10/19/1995 Fakulteti Ekonomik
53 ARIANA GASHI 2/11/1998 Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore
54 Rozeta Latifi 12/19/1993 Fakulteti Ekonomik
55 Zymryte Kabashi 1/12/1998 Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore
56 Lumturije Kryeziu 5/4/1997 Fakulteti Juridik
57 Inesa Tahiri 11/8/1996 Fakulteti Juridik
58 Fierza Ahmetaj 2/10/1994 Fakulteti Juridik
59 Alfred Smakaj 5/15/1998 Fakulteti Ekonomik
60 Edonis Hetemi 5/31/1999 Fakulteti Ekonomik
61 Albionë Hoti 2/4/1997 Fakulteti Juridik
62 Zenel Gashi 11/5/1992 Fakulteti Ekonomik
63 SAMIRE GASHI 5/4/1998 Fakulteti Ekonomik
64 Marte Raja 10/9/1996 Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore
65 Klodinë Dërguti 12/6/1996 Fakulteti i Inxhinierise Elektrike dhe Kompjuterike
66 Riad Dalipi 4/26/1997 Fakulteti Ekonomik
67 Said Sylejmani 7/11/1995 Fakulteti i Inxhinierise Elektrike dhe Kompjuterike
68 Diana Krasniqi 9/19/1996 Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore
69 Bleranda Isufi 10/25/1997 Fakulteti i Inxhinierise Elektrike dhe Kompjuterike
70 Edvin Beqiri 12/6/1997 Fakulteti Ekonomik
71 Kaltrina Mustafa 11/15/1998 Fakulteti i Inxhinierise Elektrike dhe Kompjuterike
72 Dukagjin Kolaj 4/25/1997 Fakulteti Ekonomik
73 Fitore Behrami 9/26/1995 Fakulteti i Inxhinierise Elektrike dhe Kompjuterike
74 Behare Sylaj 12/24/1996 Fakulteti i Inxhinierise Mekanike
75 Mirjeta Bala 10/27/1995 Fakulteti i Inxhinierise Mekanike
76 Djellza Imeri 11/18/1996 Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore
77 Adelina Popaj 11/17/1996 Fakulteti Ekonomik
78 Emine Topanica 8/20/1997 Fakulteti Ekonomik
79 Besnik Dakaj 11/6/1996 Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore
80 Alban Rexhepi 12/16/1996 Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore
81 Gresa Dodaj 5/14/1998 Fakulteti i Inxhinierise Elektrike dhe Kompjuterike
82 Albion Berisha 4/6/1998 Fakulteti i Inxhinierise Elektrike dhe Kompjuterike
83 Edonë Dervishi 11/9/1997 Fakulteti i Inxhinierise Elektrike dhe Kompjuterike
84 Mimoza Ajeti 5/31/1998 Fakulteti i Inxhinierise Elektrike dhe Kompjuterike
85 Blertë Krasniqi 1/2/1997 Fakulteti i Inxhinierise Elektrike dhe Kompjuterike
86 LUM LUMI 9/24/1993 Fakulteti Ekonomik

We believe
in Excellence