Aplikimi

Trajnimi i Këshillit të Rinisë nga Ambasada Amerikane

Ishim pjesëmarrës në trajnimin e organizuar nga Këshilli i Rinisë, nga Ambasada Amerikane. Ishte një eksperience e mirë dhe falenderojmë Ambasaden Amerikane në Kosovë për ftesën.

We believe
in Excellence