Aplikimi

LISTA E STUDENTËVE TË PËRZGJEDHUR 2018

Të nderuar studentë,

Ju lutemi gjeni më poshtë listën me 30 studentët që janë pranuar në institutin tonë për shërbime aeroportuale! 
Informatat për mbajtjen e ligjeratave dhe të gjitha detajet tjera, do t'jua dërgojmë përmes e-mail. Ju dëshirojmë të gjithëve suksese në këtë rrugëtim të ri!

Nr Student Faculty
1 Albion Hafizjaha Economics
2 Besart Xhosha Eletrical and Computer Engineering
3 Biondina Mustafa Eletrical and Computer Engineering
4 Blerim Berisha Eletrical and Computer Engineering
5 Brikena Dodaj Mathematics and Natural Sciences
6 Diellzë Recica Eletrical and Computer Engineering
7 Drilon Buleshkaj Mechanical Enginnering 
8 Edisa Mavraj Eletrical and Computer Engineering
9 Edmond Kadriu Economics
10 Fatjon Beqa Mechanical Enginnering 
11 Fatjona Asllani Economics
12 Fatlind Obërtinca Economics
13 Granit Çaka Eletrical and Computer Engineering
14 Kosovare Zullufi Eletrical and Computer Engineering
15 Laureta Svarça Eletrical and Computer Engineering
16 Leoneta Bajrami Economics
17 Leorita Elshani Economics
18 Lumnije Sefedini Mathematics and Natural Sciences
19 Lyra Basha Mathematics and Natural Sciences
20 Mergim Rama Mathematics and Natural Sciences
21 Muharrem Rexhepi Eletrical and Computer Engineering
22 Nora Mustafa Economics
23 Rilind Lipa Eletrical and Computer Engineering
24 Rinor Pllana Mathematics and Natural Sciences
25 Rinor Sylka Economics
26 Sara Hoxha Economics
27 Shkumbin Bytyqi Economics
28 Valmira Hyseni Mechanical Enginnering 
29 Vjosa Carrabregu Mathematics and Natural Sciences
30 Yll Dërguti Mathematics and Natural Sciences

We believe
in Excellence