Aplikimi

LISTA E STUDENTËVE QË DO TË MARRIN PJESË NË INTERVISTË

Lajmërojmë të gjithë studentët/et që kanë marrë pjesë në testim t'i gjejnë rezultatet  më poshtë, ku mund të gjeni listën e aplikuesve të cilët kanë kaluar fazën e testimit dhe janë përzgjedhur për t'u intervistuar. Për kohën dhe vendin e saktë të mbajtjes së intervistave, do të njoftoheni me kohë. Ju urojmë suksese të gjithëve! 

Ndërkohë, për të gjithë studentët/et që nuk janë në listë e që dëshirojnë të dijnë rezultatet e tyre, ju lusim të na dërgoni e-mail me numrin tuaj të aplikimit dhe do t'ju përgjigjemi menjëherë.

Ndërkohë, për të gjithë studentët/et që nuk janë në listë e që dëshirojnë të dijnë rezultatet e tyre, ju lusim të na dërgoni e-mail me numrin tuaj të aplikimit dhe do t'ju përgjigjemi menjëherë.

# Name Surname BIRTHDAY FACULTY
1 Adrian Kryeziu 5/26/1997 Faculty of Mechanical Engineering
2 Agron Ahmeti 4/19/1995 Faculty of Electrical and Computer Engineering
3 Albana Ibishi 2/22/1997 Faculty of Economics
4 Albane Feka 1/5/1994 Faculty of Electrical and Computer Engineering
5 Albion Hafizjaha 3/16/1996 Faculty of Economics
6 Almira Zenelaj 3/1/1994 Faculty of Mathematics and Natural Sciences
7 Anitë Zejna 3/27/1996 Faculty of Electrical and Computer Engineering
8 Arbërim Vrellaku 8/1/1996 Faculty of Electrical and Computer Engineering
9 Ardian Ahmeti 8/21/1997 Faculty of Electrical and Computer Engineering
10 Ardit Krasniqi 8/10/1996 Faculty of Economics
11 Ariainit Hyseni 11/23/1997 Faculty of Electrical and Computer Engineering
12 Arijanit Preniqi 10/16/1997 Faculty of Economics
13 Arita Zekaj 6/26/1997 Faculty of Mathematics and Natural Sciences
14 Arta Mjeku 10/20/1996 Faculty of Mechanical Engineering
15 Baton Sadiku 3/8/1994 Faculty of Mathematics and Natural Sciences
16 Behare Sylaj 12/24/1996 Faculty of Mechanical Engineering
17 Besart Xhosha 4/14/1995 Faculty of Electrical and Computer Engineering
18 Biondina Mustafa 7/22/1996 Faculty of Electrical and Computer Engineering
19 Bled Kastrati 3/1/1997 Faculty of Electrical and Computer Engineering
20 Blend Kelmendi 9/6/1996 Faculty of Mathematics and Natural Sciences
21 Blerim Berisha 4/17/1995 Faculty of Electrical and Computer Engineering
22 Brikena Dodaj 8/1/1995 Faculty of Mathematics and Natural Sciences
23 Diellzë Recica 6/29/1997 Faculty of Electrical and Computer Engineering
24 Djellza Pnishi 1/21/1998 Faculty of Mathematics and Natural Sciences
25 Dren Januzi 29.09.1994 Faculty of Economics
26 Drilon Buleshkaj 10/14/1996 Faculty of Mechanical Engineering
27 Duresa Temaj 2/17/1997 Faculty of Mathematics and Natural Sciences
28 Edisa Mavraj 6/24/1997 Faculty of Electrical and Computer Engineering
29 Edmond Kadriu 10/24/1996 Faculty of Economics
30 Erëjona Caka 6/17/1996 Faculty of Mathematics and Natural Sciences
31 Erëlehtë Zymberi 4/7/1993 Faculty of Electrical and Computer Engineering
32 Fatjon Beqa 6/2/1997 Faculty of Mechanical Engineering
33 Fatjona Asllani 1/22/1997 Faculty of Economics
34 Fatlind Obërtinca 10/16/1997 Faculty of Economics
35 Fëllënza Sylaj 2/18/1997 Faculty of Economics
36 Fjolla Beqiraj 7/4/1996 Faculty of Electrical and Computer Engineering
37 Fjolla Binaku 5/20/1995 Faculty of Economics
38 Fjolla Beqiri 9/28/1997 Faculty of Electrical and Computer Engineering
39 Flaka Zhaveli 6/27/1994 Faculty of Mathematics and Natural Sciences
40 Flakron Sinani 5/26/1997 Faculty of Mechanical Engineering
41 Florian Bivolaku 8/15/1996 Faculty of Mathematics and Natural Sciences
42 Fuad Shaqiri 6/15/1998 Faculty of Economics
43 Geldona Shehu 9/3/1995 Faculty of Economics
44 Gentrit Behrami 9/11/1997 Faculty of Economics
45 Granit Çaka 5/23/1996 Faculty of Electrical and Computer Engineering
46 Granitë Shkodra 9/29/1996 Faculty of Mathematics and Natural Sciences
47 Jehona Buja 10/16/1996 Faculty of Economics
48 Julinda Osmankaj 12/9/1995 Faculty of Mathematics and Natural Sciences
49 Kosovane Zullufi 5/18/1995 Faculty of Electrical and Computer Engineering
50 Laura Zekaj 12/8/1995 Faculty of Economics
51 Laureta Svarça 12/2/1996 Faculty of Electrical and Computer Engineering
52 Laureta Arifaj 8/31/1996 Faculty of Electrical and Computer Engineering
53 Leoneta Bajrami 6/26/1997 Faculty of Economics
54 Leorita Elshani 7/5/1996 Faculty of Economics
55 Lumnije Sefedini 6/8/1996 Faculty of Mathematics and Natural Sciences
56 Lyra Basha 9/26/1996 Faculty of Mathematics and Natural Sciences
57 Mergim Rama 10/19/1995 Faculty of Mathematics and Natural Sciences
58 Muharrem Rexhepi 11/7/1994 Faculty of Mathematics and Natural Sciences
59 Nalije Krasniqi 9/19/1994 Faculty of Mathematics and Natural Sciences
60 Nora Mustafa 2/27/1996 Faculty of Economics
61 Pëllumb Mehmeti 7/27/1995 Faculty of Electrical and Computer Engineering
62 Rilind Lipa 12/22/1996 Faculty of Electrical and Computer Engineering
63 Rinor Pllana 8/28/1997 Faculty of Mathematics and Natural Sciences
64 Rinor Sylka 6/12/1995 Faculty of Economics
65 Sara Hoxha 2/14/1996 Faculty of Economics
66 Shkumbin Bytyqi 4/13/1995 Faculty of Economics
67 Valmir Haliti 4/25/1996 Faculty of Mathematics and Natural Sciences
68 Valmira Hyseni 6/21/1995 Faculty of Mechanical Engineering
69 Valon Sermaxhaj 9/9/1997 Faculty of Electrical and Computer Engineering
70 Vjosa Carrabregu 7/25/1996 Faculty of Mathematics and Natural Sciences
71 Yll Dërguti 4/14/1997 Faculty of Mathematics and Natural Sciences
72 Zanfina Svirca 4/6/1997 Faculty of Mathematics and Natural Sciences
73 Zanfina Kabashi 4/11/1998 Faculty of Electrical and Computer Engineering

We believe
in Excellence