Aplikimi

Lista e studentëve të përzgjedhur të LimakASI

Të dashur studentë,

Këtu është lista e studentëve të pranuar në Limak Institutin e Shërbimeve të Aeroportit. I përgëzojmë të gjithë studentët e suksesshëm, dhe i falenderojmë të gjithë pjesëmarrësit në procesin e përzgjedhjes.

Emri i Aplikuesit - (Fakulteti i Aplikuesit)

Adrijan Seferi - (Faculty of Mathematics and Natural Sciences)
Aferdita Krasniqi - (Faculty of Mathematics and Natural Sciences)
Arbenit Kryeziu - (Faculty of Electrical & Computer Engineering)
Ardiana Krasniqi - (Faculty of Economics)
Argjend Tahirukaj - (Faculty of Electrical & Computer Engineering)
Arlinda Sheholli - (Faculty of Electrical & Computer Engineering)
Arlinda Bresa - (Faculty of Mechanical Engineering)
Arrita Nela - (Faculty of Economics)
Besiana Desipojci - (Faculty of Economics)
Dora Gashi - (Faculty of Economics)
Durim Rrustemi - (Faculty of Electrical & Computer Engineering)
Edon Dautaj - (Faculty of Electrical & Computer Engineering)
Edona Hyla - (Faculty of Mechanical Engineering)
Era Jashari - (Faculty of Economics)
Fatos Lleshi - (Faculty of Economics)
Festim Bislimi - (Faculty of Electrical & Computer Engineering)
Flamur Abdullahu - (Faculty of Law)
Florentina Avdiu - (Faculty of Economics)
Gresa Ismili - (Faculty of Economics)
Hana Morina - (Faculty of Electrical & Computer Engineering)
Jon Jashari - (Faculty of Economics)
Kreshnik Hyseni - (Faculty of Electrical & Computer Engineering)
Naime Sylejmani - (Faculty of Economics)
Petrit Rama - (Faculty of Electrical & Computer Engineering)
Rozafe Llalloshi - (Faculty of Mathematics and Natural Sciences)
Shqipe Ahmeti - (Faculty of Law)
Unidon Krasniqi - (Faculty of Mathematics and Natural Sciences)
Vesa Demiri - (Faculty of Economics)
Vigan Qerimi - (Faculty of Electrical & Computer Engineering)
Zerefe Maloku - (Faculty of Economics)

We believe
in Excellence