Aplikimi

Informata për Transport për në Intervistë

Studentë të ftuar në intervistë,

Do të ketë autobus në dispozicion që të ju merr në Prishtinë dhe të ju transportojë në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës. Pritet që ju të jeni në Aeroport në kohën e juaj të përckatuar, pavarësisht se a vendosni të përdorni autobusin e aranzhuar. Nëse ju ik autobusi, nuk do të aranzhohet ndonjë transport tjetër për juve.

Itinerari i Autobusave është:

01 nëntor 2014:

Intervali i parë i intervistave:
Nisja nga Prishtina: 09:15 - Arritja në Aeroport
: 09:45
Nisja nga Aeroporti: 13:00 or 13:30 - Arritja në Prisntinë: 13:30 or 14:00

Second interval of interviews:
Nisja nga Prishtina: 12:45 - Arritja në Aeroport: 13:15
Nisja nga Aeroport: 16:00 or 16:30 - Arritja në Prisntinë: 16:30 or 17:00

02 nëntor 2014:

Intervali i parë i intervistave:
Nisja nga Prishtina: 09:15 - Arritja në Aeroport
: 09:45
Nisja nga Aeroporti: 13:00 or 13:30 - Arritja në Prisntinë: 13:30 or 14:00

Second interval of interviews:
Nisja nga Prishtina: 12:45 - Arritja në Aeroport: 13:15
Nisja nga Aeroport: 16:00 or 16:30 - Arritja në Prisntinë: 16:30 or 17:00

Autobusi do të ju merr dhe do të ju zbresë në rrugën Agim Ramadani. Ju lutem referojuni hartës më poshtë për orientim:

Ju duhet të merrni autobusin "Vëllezërit Thaqi".

Shihemi atje.

We believe
in Excellence