Aplikimi

Diplomojne studentet e gjenerates se dyte dhe te trete

Më 29 Janar 2018 organizuam ceremoninë zyrtare të diplomimit të gjeneratës së dytë dhe të tretë të Institutit të vetëm në Kosovë për Shërbime Aeroportuale. Në ceremoni morën pjesë përfaqësues të institucioneve të Kosovës, Rektori i Universiteti i Prishtinës - Prof. Dr. Marjan Dema, drejtori ekzekutiv i ANP "Adem Jashari" - z. Haldun Firat Kokturk, të gjithë studentët të cilët me sukses diplomuan dhe shumë të ftuar tjerë.

Ne ju dëshirojmë shumë fat dhe suksese studentëve të diplomuar dhe së shpejti vijmë me edicionin e rradhës.

We believe
in Excellence