Aplikimi

APLIKONI TANI! AFATI I FUNDIT: 19 PRILL 2019

Periudha e Aplikimit ka filluar! Klikoni këtu dhe plotësoni formën e aplikimit për Limak ASI dhe filloni rrugëtimin tuaj në fushën e shërbimeve të Aeroportit, ose edhe vizitoni vegzën në vijim: http://apply.limakasi.com/ 

Kush mund të aplikojë?

Studentët që janë në vitin e fundit të studimeve bachelor të këtyre fakulteteve të Universitetit të Prishtinës:

  • Fakulteti Ekonomik
  • Fakulteti Juridik
  • Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike
  • Fakulteti i Shkencave Matematikë – Natyrore
  • Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike

Pas aplikimit?

Studentët do të marrin pjesë në testet e gjuhës angleze dhe të njohurive të përgjithshme. Studentët me rezultatet më të mira, do të intervistohen nga paneli intervistues, i përbërë nga të gjithë bashkëpunëtorët e projektit.

AFATI I FUNDIT PËR APLIKIM: 19 PRILL 2019

We believe
in Excellence