Aplikimi

Apliko Tani

Periudha e Aplikimit ka filluar!

Apliko në Limak ASI për një karierë në shërbimet e aeroportit.

Në LimakASI mund të aplikojnë të gjithë studentët Kosovar që janë në vitin e fundit në këto fakultete të Universitetit të Prishtinës:

  • - Fakulteti Ekonomik
  • - Fakulteti Juridik
  • - Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike
  • - Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore
  • - Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike

 

Studentët e LimakASI pas përfundimit të trajnimit vazhdojnë praktikën tre mujore në Aeroportin Ndërkombëar të Prishtinës, dhe marrin çertifikatën e përfundimit të trajnimit në Shërbimet e Aeroportit e cila vlen në gjithë Evropën.

Studentët që duan të apolikojnë në Limak ISA duhet të sigurojnë:

  • - Transkriptën zyrtare nga UP që tregon Notën Mesatare të Përgjithshme

 

Zyrtarët e LimakASI gjenden në këndin e LimakASI në Fakultetin Juridik dhe atë Teknik, gjatë periudhës së aplikimit, çdo dit prej orës 08:00 deri 16:00.

Të gjithë aplikuesit marrin pjesë në testin e gjuhës angleze dhe njohurive të përgjithshme i cili mbahet më 15 nëntor 2015.

Pra, bëhuni pjesë e vitit të dytë të LimakASI, një program i shërbimeve të aeroportit cili ka fituar çmime të shumta.

We believe
in Excellence