Aplikimi

Afati i aplikimit vazhdon deri më 26 Prill 2019

Për arsye të kërkesave të shumta për zgjatje të afatit që studentëve të iu ofrohet mundësia të pregatiten për teste pranuese, meqenëse tani kanë edhe afatin e provimeve në fakultete, ne me kënaqësi iu njoftojmë se afati i aplikimit është vazhduar deri më

26 Prill 2019 në ora 00:00.

Klikoni këtu dhe plotësoni formën e aplikimit për Limak ASI dhe filloni rrugëtimin tuaj në fushën e shërbimeve të Aeroportit, ose edhe vizitoni vegzën në vijim: http://apply.limakasi.com/ 

We believe
in Excellence