Aplikimi

1 Prill 2019

APLIKONI TANI! AFATI I FUNDIT: 19 PRILL 2019

Periudha e Aplikimit ka filluar!  Klikoni këtu  dhe plotësoni formën e aplikimit për Limak ASI dhe filloni rrugëtimin tuaj në fushën e shërbimeve të Aeroportit, ose edhe vizitoni vegzën në vijim:  http://apply.limakasi.com/ 

Kush...

15 Shkurt 2018

APLIKONI TANI! AFATI I FUNDIT: 1 MARS 2018

Periudha e Aplikimit ka filluar!

Klikoni këtu dhe plotësoni formën e aplikimit për Limak ASI dhe filloni rrugëtimin tuaj në fushën e shërbimeve të Aeroportit, ose edhe vizitoni vegzën në vijim: http://apply.limakasi.com/ 

Kush...

26 tetor 2015

Broshura

15 shtator 2014

Broshura

 

We believe
in Excellence