News & Updates

Listat e aplikuesëve të suksesshëm dhe informata mbi testet për studentët për edicionin e 5të

Lajmërojmë të gjithë studentët/et që kanë aplikuar për edicionin e 5-të të Limak ASI-it, t'i kontrollojnë listat me shumë kujdes. Vetëm ata/o studentë/e që e kanë emrin në listë, do të lejohen që t'i nënshtrohen testimit me datën...

Afati i aplikimit vazhdon deri më 26 Prill 2019

Për arsye të kërkesave të shumta për zgjatje të afatit që studentëve të iu ofrohet mundësia të pregatiten për teste pranuese, meqenëse tani kanë edhe afatin e provimeve në fakultete, ne me kënaqësi iu njoftojmë se afati i...

APLIKONI TANI! AFATI I FUNDIT: 19 PRILL 2019

Periudha e Aplikimit ka filluar!  Klikoni këtu  dhe plotësoni formën e aplikimit për Limak ASI dhe filloni rrugëtimin tuaj në fushën e shërbimeve të Aeroportit, ose edhe vizitoni vegzën në vijim:  http://apply.limakasi.com/ 

Kush...

Shënoni datën: Aplikimi për edicionin e pestë fillon më 1 prill 2019

Studentë, a jeni gati t’i jepni krahë karrierës!? Kemi kënaqësinë të ju informojmë se sapo kemi përfunduar të gjitha përgatitjet në lidhje me edicionin e pestë të Insititutit të Limak për Shërbime të Aeroportit dhe procedura e...

LISTA E STUDENTËVE TË PËRZGJEDHUR 2018

Të nderuar studentë,

Ju lutemi gjeni më poshtë listën me 30 studentët që janë pranuar në institutin tonë për shërbime aeroportuale! 
Informatat për mbajtjen e ligjeratave dhe të gjitha detajet tjera, do t'jua dërgojmë përmes...

LISTA E STUDENTËVE QË DO TË MARRIN PJESË NË INTERVISTË

Lajmërojmë të gjithë studentët/et që kanë marrë pjesë në testim t'i gjejnë rezultatet  më poshtë, ku mund t ë gjeni listën e aplikuesve të cilët kanë kaluar fazën e testimit dhe janë përzgjedhur për t'u intervistuar. Për kohën dhe...

LISTA E STUDENTËVE QË DO TË MARRIN PJESË NË TEST

Lajmërojmë të gjithë studentët/et që kanë aplikuar për edicionin e 4-tët të Limak ASI-it, t'i kontrollojnë listat me shumë kujdes. Vetëm ata/o studentë/e që e kanë emrin në listë, do të lejohen që t'i nënshtrohen testimit me...

Fillojnë përgatitjet për gjeneratën e katërt: Studentët mund të aplikojnë nga data 15 shkurt

Filluan përgatitjet për edicionin e tretë të Institutit të Limak për Shërbime të Aeroportit, i bashkëorganizuar nga Limak, Instituti ENAC në Francë, Universiteti Bogazici, Universiteti i Prishtinës dhe Ministria e Arsimit,...

We believe
in Excellence