News & Updates

LISTA E STUDENTËVE TË PËRZGJEDHUR 2018

Të nderuar studentë,

Ju lutemi gjeni më poshtë listën me 30 studentët që janë pranuar në institutin tonë për shërbime aeroportuale!  
Informatat për mbajtjen e ligjeratave dhe të gjitha detajet tjera, do t'jua dërgojmë përmes...

LISTA E STUDENTËVE QË DO TË MARRIN PJESË NË INTERVISTË

Lajmërojmë të gjithë studentët/et që kanë marr ë pjes ë n ë testim t'i gjejn ë rezultatet    më poshtë, ku mund t ë gjeni listën e aplikuesve të cilët kanë kaluar fazën e testimit dhe janë përzgjedhur për t'u intervistuar. Për kohën dhe...

LISTA E STUDENTËVE QË DO TË MARRIN PJESË NË TEST

Lajmërojmë të gjithë studentët/et që kanë aplikuar për edicionin e 4-tët të Limak ASI-it, t'i kontrollojnë listat me shumë kujdes. Vetëm ata/o studentë/e që e kanë emrin në listë, do të lejohen që t'i nënshtrohen testimit me...

The preparations for the fourth edition commence: Students can apply as of 15 February

The preparations for the fourth edition of the Limak Aviation Services Institute have started. The activity is co-organized by Limak, ENAC Institute in France, Bogazici University, University of Prishtina and the Ministry of...

APPLY NOW! DEADLINE: 1 MARCH 2018

The application period has begun! 

Click here  to be able to apply in Limak ASI for a career in Airport Services or visit the following link: http://apply.limakasi.com/.

Who can apply?

Students at the last year of their bachelor...

Diplomojne studentet e gjenerates se II-te dhe te III-te

On 29 January 2018 we have organized the official graduation ceremony for the second and the third generation of the only Institute in Kosovo for Airport Services. The ceremony was attended by representatives of the Kosovo...

Limak with Kosovan students visit France

For quite some time now, 30 students from a number of faculties within the University of Prishtina, have started following lectures organized by Limak at the Prishtina’s International Airport ‘Adem Jashari’ within the programme...

Limak ASI 2017: 30 students took part in the first lectures

30 students enrolled at the new edition of Limak ASI have followed their first lectures at the Prishtina International Airport 'Adem Jashari'. We would like to wish them lots of successes in their journey.

We believe
in Excellence